Třetí běh PrusaLab hardware akcelerátoru zná svého vítěze! IRMA je chytrá designová kabelka s revoluční kombinací elegance a bezpečnosti.

IRMA je stylová, designově minimalistická kabelka, ale to zdaleka není to, co ji činí tak jedinečnou. Její autoři pracují s vizí, že by měla nejen dobře vypadat a být praktická, ale také by měla pomáhat chránit svojí majitelku. Symbióza technologií, designu a užitečnosti byla přesně tím důvodem, proč jsme tento projekt vybrali k další akceleraci.

© IRMA

Co má navíc?

V procesu vývoje IRMY její autoři spolupracovali s odborníkem na psychologii, se kterým se zaměřili na oblast sebeobrany, a to především prevence konfliktu. Výsledkem je inovativní a snadno použitelný systém bezpečnostních prvků, který má potenciál poskytnout majitelce klid na cestě domů.

© IRMA

Vzhled zcela podle vás

Díky 3D tisku bude možná i personalizace. Budete si tak moct vybrat z různých skořepin, které půjde snadno vyměnit a dát kabelce zcela nový vzhled. Originalitu jednotlivých kolekcí by měla podpořit plánovaná spolupráce s umělci z různých oborů. Ti přispějí limitovanými edicemi skořepin, které budou uměleckým dílem samy o sobě.

Akcelerace začíná

IRMA má potenciál změnit způsob, jakým vnímáme a využíváme kabelky. My jsme rádi, že můžeme podpořit takový inovativní projekt v rámci našeho akceleračního programu a být tak součástí tohoto průlomu. Brzy vám přineseme podrobnosti o tom, jak probíhá akcelerace projektu IRMA.

Přihlaste se k newsletteru! Každý měsíc informujeme o novinkách z naší dílny a zveme na akce, kde se můžeme setkat.

Vyvíjíme komplexní hardware řešení

Hledáte partnera pro váš projekt? Rádi jej s vámi zkonzultujeme a provedeme vás celým procesem výroby od prvního náčrtu až k finálnímu výtisku.