Ze sklepa do světa #2: Nejen o batozích s Eliškou Slámovou a Šimonem Brabcem z Braasi Industry

Nový díl našeho podcastu, ve kterém se zaměřujeme na příběhy českých startupistů, je tady! V této epizodě se sešli Eliška SlámováŠimon Brabec, zakladatelé značky Braasi Industry, aby se podělili o svou fascinující cestu světem designu a výroby unikátních českých batohů.

O čem je nový díl?

Ze sklepa do světa je podcast zaměřený na objevování inovativních českých startupů a podnikatelů. V této epizodě si Ondřej Kašpárek povídá s Eliškou Slámovou a Šimonem Brabcem, kteří stojí za značkou Braasi Industry. Diskutují o tom, jak se z původně malého projektu stala firma známá svými batohy a dalším designovým zbožím, jaké výzvy museli překonat a jaké mají plány do budoucna.

Příběh Braasi Industry

Eliška a Šimon začali svou cestu jako architekti, kteří se rozhodli vyrábět vlastní batohy. Braasi Industry vzniklo z potřeby vytvořit kvalitní, funkční a esteticky přitažlivé produkty, které vycházejí z osobní nespokojenosti s tím, co bylo na trhu k dispozici. Jejich značka se od počátku zaměřuje na lokální výrobu a udržitelnost, přičemž všechny produkty jsou vyráběny přímo v České republice.

Jak se tvoří batohy Braasi

Jedním z klíčových aspektů Braasi Industry je proces výroby, který zahrnuje návrh, prototypování, výrobu a prodej. Eliška a Šimon kladou důraz na kvalitu materiálů a zpracování, což jim umožňuje nabízet produkty, které jsou nejen esteticky zajímavé, ale také funkční. V podcastu sdílejí, jak probíhá celý proces výroby od nápadu po hotový produkt.

Výzvy a úspěchy na cestě

Braasi Industry čelí řadě výzev spojených s výrobou v České republice, zejména rostoucím nákladům na práci a energii. Přesto se jim daří udržet produkci lokální a nabízet produkty za rozumné ceny. Diskutují o tom, jak se jim podařilo najít rovnováhu mezi kvalitou a cenou, a jak důležité je pro ně udržet kontrolu nad celým procesem výroby.

Inovace a spolupráce

Eliška a Šimon se neustále snaží posouvat hranice toho, co je možné. V podcastu se dozvíte, jaké nové produkty chystají, jak využívají 3D tisk v prototypování a výrobě a jaké spolupráce s dalšími značkami je čekají. Jejich přístup k inovacím je inspirován potřebami zákazníků a spoluprací s dalšími kreativci.

Vize do budoucna

Braasi Industry je značka, která se zaměřuje na udržitelnost, kvalitu a inovace. Eliška a Šimon věří, že jejich produkty mají potenciál oslovit širší publikum, a plánují další rozšíření svého sortimentu. Diskutují o tom, jak se jejich značka vyvíjí a jaké jsou jejich plány do budoucna.

Přihlaste se k newsletteru! Každý měsíc informujeme o novinkách z naší dílny a zveme na akce, kde se můžeme setkat.

Vyvíjíme komplexní hardware řešení

Hledáte partnera pro váš projekt? Rádi jej s vámi zkonzultujeme a provedeme vás celým procesem výroby od prvního náčrtu až k finálnímu výtisku.